MENU

Kanye West – Gay Fish

0
13
0
Activiteit: Vrije bewerking Locatie(s): n.v.t. Uploaddatum: 6 april 2010 Kanye West heeft een nummer genaamd Heartless, met bijbehorende videoclip. South Park persifleerde dat nummer in de aflevering Fishsticks. Dus dacht ik: waarom mixen we dit niet? Zo gezegd zo gedaan. Voor zover mogelijk zijn de beelden gesynct met de teksten. Alsof het zo hoorde. Gortdroog.
Read More ›

“No more Gumbo… fucking love you Gumbo!”

0
22
0
Activiteit: Vrije bewerking Locatie(s): n.v.t. Uploaddatum: 28 april 2009 Iedereen die de film I.D. heeft gezien, kent de personage Gumbo. En wat een personage. Stel je voor… een leven zonder Gumbo… het leven zou dan zinloos zijn. Net zo zinloos als deze video dat is.
Read More ›

Now rise for anthem!

0
25
0
Activiteit: Vrije bewerking Locatie(s): n.v.t. Uploaddatum: 13 april 2009 Wellicht de meest simpele video die ik ooit heb geproduceerd. Letterlijk niets meer dan een plaatje van een kat die op Vladimir Lenin lijkt met op de achtergrond het volkslied van de Sovjet-Unie. Het produceren ervan zal misschien 5 minuten in beslag genomen hebben. En het is verdomme gelijk de meest populaire video die ik tot nog toe heb geüpload, met ruim 113.000 views, mede doordat het lange tijd op Encyclopædia Dramatica heeft gestaan. Van het internet had ik niets anders verwacht.
Read More ›

Free the horses with kung fu!

0
17
0
Activiteit: Vrije filmsessie Locatie(s): Amager, Kopenhagen Uploaddatum: 14 september 2008 Wat begon als een grap, eindigde in een nog grotere grap. Twee vrienden die sparren op een braakliggend terrein, niets aan het handje, zou je zeggen. Totdat twee paarden aan komen lopen, die onbedoeld hun vrijheid terugkrijgen. Foutje, bedankt. Omdat dit 2008 was werd dit opmerkelijke moment vastgelegd met een aardappel.
Read More ›