MENU

GTA Spangen (sticker)

Activeit: Stickerproject Spangenaren Locatie(s): Overal in Rotterdam, en ver daarbuiten! Opleveringsdatum: 17 juni 2015 Ik denk niet dat ik ooit nog een sticker zal maken met een ontwerp zo gedetaileerd. De stijl is overduidelijk ontleed van GTA San Andreas, maar deze Spangense versie herbergt veel betekenissen, emoties en symboliek. Beschrijvend van linksboven naar rechtsonder: Het moment van kennismaking tussen het hoofd van Voetbaleenheid Bureau Marconiplein Etienne en yours truly. De laatste wens van Oer-Spartaan Dick “de Schilder” die in vervulling gaat: om nog één keer langs Het Kasteel te gaan. Mede-supporters vormen met fakkels een erehaag. Het Kasteel, het ruim 100-jarige kenmerkende Spangense en Spartaanse bouwwerk. Het stadion in de huidige vorm, uitkijkend richting Denis Neville-tribune. Sfeeractie “Heel Het Kasteel in Vuur en Vlam”. Als het slecht gaat kankeren Spartanen enórm. Maar valt er wat te juichen, dan gebeurt dat net zo hard. Marking your territory: een Sprinter op de Hoekse Lijn is door een Spartaan nogal behoorlijk versierd. “Bij neerlaag of victorie…” Een zinsdeel uit de Sparta-Marsch, het clublied. En wat je ook doet, doe het in stijl.
Read More ›

Rotterdam is Rood-wit gestreept

Activeit: Stickerproject Spangenaren Locatie(s): Overal in Rotterdam, en ver daarbuiten! Opleveringsdatum: 20 juni 2015 In een stad met 3 Betaald Voetbalclubs heb je nog wel eens te maken met territorial pissings. Dit zijn de stickers om op te hangen in Kralingen en op zuid. De sierlijke Spartaanse Rood-Witte strepen… met een subtiel Euromastje erbij.
Read More ›

Breaking Bad

Activeit: Stickerproject Spangenaren Locatie(s): Overal in Rotterdam, en ver daarbuiten! Opleveringsdatum: 17 juni 2015 Niet de meest bijzondere sticker. Het was een beetje een test-pilot in een lijn van vele stickers die nog zouden volgen. Die lijn zou pas echt gestalte krijgen met het uitbrengen van de volgende sticker. Maar een aantal Spangenaren hadden heel erg iets met de serie Breaking Bad, dus die groep werd hiermee bediend.
Read More ›